Dagworkshops

Dagworkshops_affiche

Dat kan op mijn atelier!

Eén keer per maand, op een zondag, stel ik mijn atelier beschikbaar voor schilders en tekenaars, die graag wat willen leren, een nieuwe techniek of materiaal willen onderzoeken of gewoon onder begeleiding een dag lekker willen schilderen.

detailDagindeling

De dag begint om 10.30 uur met koffie en wat lekkers. Om 12.30 uur schuiven we aan een uitgebreide lunch met eventueel een glas wijn. Rond 16.30 uur wordt de dag natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje gezamenlijk besproken.

groepWanneer

Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn de workshops uitgesteld.

Wat kost het?

De kosten zijn € 75,- per persoon per dag. En dat is inclusief schilder- en tekenmateriaal, koffie, thee, fris, wijn en lunch. Doekmateriaal is exclusief maar kan op het atelier aangeschaft worden. Het aantal cursisten is maximaal 7.

loesInformatie en inschrijven

Heb je vragen, wil je inschrijven, bel (06-28715636) of mail.

Het atelier is goed bereikbaar; het ligt op 5 minuten loopafstand van het station Den Haag Centraal midden in het centrum van Den Haag. Kijk op deze Google map voor de locatie en eventuele route of gebruik deze coordinaten: 47.212734 – 3.82741

Hier kun je de flyer downloaden?

Een tip: Het is ook een erg leuke gelegenheid om samen met een vriend-vriendin, of bedenk het maar, deze dag te beleven. Voor mensen die als groep willen komen maak ik een speciale afspraak. Ook teamspecials behoren tot de mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden!

Trackbacks for this post

  1. Dagworkshops nieuw seizoen | Mieke Verhaar
  2. Nieuwe dagworkshops | Mieke Verhaar

Leave a Comment