Flora en fauna

Flora en fauna

In 2020 ben ik begonnen om klein werk te maken, omdat ik een solo expositie voorbereidde voor Zuid Korea, galerie Nori. Daarbij komt, dat in een moeilijke en verdrietige periode het me heel goed beviel om op een hoekje van de tafel te werken. Nu bijna zestig jaar en alle schaamte voorbij: flora en fauna schilderen. Ik heb het nooit gedurfd vanwege de truttige beeldvorming, maar mijn hart en ziel liggen er wel.

Bovenstaande motieven werden ook nog eens versterkt door Corona: kleine dingen in je omgeving worden steeds belangrijker. Tijdens alle lock-downs trok ik mij, samen met mijn partner, voor een half jaar terug in de stilte en de prachtige natuur van de Franse Morvan. Tegelijk ging ik daar ook bladeren en bloemen drogen die ik verwerkte in collages.

Het was een zoektocht naar de beste compositie met daarbij de meest uitdagende kleuren. Dat kun je zien in de selectie die ik heb gemaakt binnen deze drie portfolio’s: Flora gedroogd, Flora en Fauna. Niet al het werk staat hier in die portfolio’s vanwege de grote hoeveelheid, maar alle collages zijn wel te zien en te koop in mijn webshop. (Vanaf eind maart kan ik ze uitleveren)

Ik hoop dat je geniet van alle beelden en kleuren.
De verzending binnen Nederland is gratis maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om op mijn atelier mijn andere werk te zien en/of een keuze te maken.

Comments are closed.